You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Business Region Aarhus og samarbejdsaftale med Aarhus Universitet

Viborg Kommune er en del af Business Region Aarhus sammen med 11 andre kommuner. Viborg Kommune har en samarbejdsaftale med Aarhus Universitet.

Viborg en del af Business Region Aarhus

Viborg Kommune er en aktiv del af Business Region Aarhus. Samarbejdet består af 12 østjyske kommuner, som samarbejder om at skabe vækst og arbejdspladser i landets største vækstområde udenfor hovedstadsområdet. I Business Region Aarhus samarbejder kommuner, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner om at skabe optimale rammer for og udvikling af erhverv, uddannelser, kvalificeret arbejdskraft, bedre infrastruktur og investeringer.

Samarbejdsaftale med Aarhus Universitet

Viborg Kommune indgik i september 2020 en samarbejdsaftale med Aarhus Universitet. Samarbejdsaftalen har blandt andet fokus på brug af viden fra og udvikling af Aarhus Universitets afdeling i Foulum og et styrket samarbejde mellem det stærke juridiske miljø i Viborg og jurastudiet i Aarhus.