You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Uddannelse: Karriereby Viborg og netværk for erhvervsuddannelser

I Viborg starter karrieren den første studiedag. Viborg Kommune er medlem at det europæiske Xarxa netværk.

Karriereby Viborg

I Viborg starter karrieren den første studiedag. Her arbejder erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kommunen sammen om at sikre relevante og spændende uddannelser samt jobs og fremtidsmuligheder efter endt uddannelse.

På Karriereby Viborg finder du den information, som du har brug for som studerende og ung i byen. Her kan du blandt andet få et overblik over de mange uddannelser i byen, hvordan du finder en bolig, hvad du kan lave i din fritid – og ikke mindst hvordan vores erhverv og jobmuligheder ser ud.

Følg Karriereby Viborg på Facebook
Følg Karriereby Viborg på Instagram

Xarxa

Viborg Kommune er medlem af det europæiske netværk Xarxa FP, der består af 35 større europæiske byer i 15 lande. Hensigten hermed er at understøtte den europæiske udveksling af elever på erhvervsuddannelserne på Mercantec og Asmildkloster Landbrugsskole og derigennem give eleverne en international dimension i deres erhvervsuddannelse, som de kan tage med videre i deres karriere. Viborgs uddannelser er blandt de mest aktive i netværket til elevudveksling. Viborg Kommune var i 2020 vært for netværkets årsmøde.