You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Afdelingsleder

Ansættelsessted

Byplan, Viborg Rådhus

Tiltrædelse

1. november 2022

Ansøgningsfrist

25.08.2022

Opret ansøgning
Stillingen som afdelingsleder er ledig til dig, der kan sætte retning for udvikling og kvalitet i byudvikling og landskaber

Pr. den 1. november søger afdelingen Byplan dig, der som afdelingens nye leder sætter retning for udvikling og kvalitet i byrum og landskaber i Viborg Kommune. I Byplan har vi ansvaret for de dele af kommuneplanen, der direkte relaterer sig til byudvikling. Vi udfører arbejdet med lokalplaner fra de første drøftelser med bygherrerne til den politiske behandling af planforslag. Vi administrerer desuden landzonebestemmelserne og naturbeskyttelseslovens beskyttelseslinjer. Vores opgaver udføres i et tværfagligt miljø på tværs af afdelinger, chef- og direktørområder, hvor vi indgår som en velrenommeret, værdsat og troværdig samarbejdspartner.

Afdelingen er en del af området Plan og Byggeri under direktørområdet Teknik & Miljø og har til huse på Viborg Rådhus. Teknik og Miljø er samlet på 2. etage i en arkitektur, der indbyder til samarbejde.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund, f.eks. arkitekt, civilingeniør, landinspektør eller lignende. Du har måske allerede en lederuddannelse – ellers er du frisk på at gå i gang med at tage en. Du har interesse, erfaring og viden om alle opgaveområderne i afdelingen og forstår den politiske kontekst, arbejdet foregår indenfor.

Du foretrækker at lede gennem inddragelse og uddelegering, hvor dine gode kommunikative egenskaber er med til at sætte dialogen og samarbejdet i højsædet. Du formår at holde struktur og systematik i en travl og spændende hverdag – og kan samtidig bevare overblikket og have fokus på helheden

Som person forventer vi, at du er god til at engagere dine medarbejdere i opgaverne, så du leder i øjenhøjde i en uformel omgangstone.

Om os
Vi ønsker, at Byplan fremstår som en proaktiv, troværdig og effektiv afdeling, der er med til at sætte en dagsorden, hvor vi tør at udfordre både hinanden og vore samarbejdspartnere med et blik for, hvad der i sidste ende giver størst værdi. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt, at du som leder kan rumme og arbejde med at bringe forskellighederne i afdelingen i spil på en måde, som understøtter opgaveløsningen og kravene til afdelingen på den lange bane. I det arbejde skal der være plads til både ambition, seriøsitet og humor.

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Du bliver en del af en ledergruppe, som udover chefen og dig består af to andre afdelingsledere for hhv. Strategi og Udvikling samt Byggeri.

Du er desuden personaleleder for 17 engagerede medarbejdere med en bred vifte af fagligheder; civilingeniører, arkitekter, landinspektør, cand.scient., teknisk designer og edb-assistent.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen.

Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk.

Løn og ansættelse
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 31. august 2022 og anden samtalerunde den 9. september 2022.

Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en samtale med en rekrutteringskonsulent den 8. september 2022 efter nærmere aftale.

Få mere at vide om stillingen
Læs mere om stillingen som afdelingsleder i Byplan i job- og kompetenceprofilen.

Hvis du har spørgsmål om stillingen som afdelingsleder, er du velkommen til at kontakte Karl Johan Legaard, chef for Plan og Byggeri, på tlf. 87 87 55 50.
 

Kontakt

Karl Johan Legaard - 87 87 55 50