You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Kok eller ernæringsassistent

Ansættelsessted

Rådhusets kantine, Viborg Rådhus

Tiltrædelse

Snarest muligt

Ansøgningsfrist

05.12.2021

Opret ansøgning
Er du vores nye medarbejder, der har kunden i fokus og kan byde ind med inspiration og faglighed?

I kantinen på Viborg Rådhus søger vi en faglært kok, ernæringsassistent eller lignende på ca. 30 timer/uge snarest muligt.

Om arbejdspladsen
Vi er et hold på 8 servicemindede, faglærte kantinemedarbejdere med forskelligt timeantal, der arbejder i et veludstyret produktionskøkken på 5. sal med en af byens bedste udsigter. Sammen sørger vi for, at Rådhusets medarbejdere og gæster tilbydes varieret og lækker mad. Vi servicerer hver dag ca. 450 mennesker i kantinen og ca. 30 møder i hele huset.

Derudover er der dags- og aftenarrangementer, hvor forplejningen spænder bredt, fra kolde tallerkener til 3-retters-menuer samt receptioner. Der kan ligeledes være forplejning til borgmesterens gæster, såvel lokale som udenlandske.

Om jobbet
I køkkenet arbejder vi i forskellige funktioner med rotation og med stor indflydelse på hverdagen. I et samarbejde med kolleger planlægges dagens menu, mødeforplejning og receptionsmenuer, og vi udfører hver især dagens opgaver i funktionerne.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt mellem kl. 6.00 – 14.00. Enkelte arrangementer kan dog være placeret, så arbejdstiden skal tilpasses.

Om dig
Du er uddannet kok, ernæringsassistent eller lignende. Du er fagligt dygtig med en passion for mad af god kvalitet og friske råvarer.

Vi lægger også vægt på, at du
  • er servicemindet, smilende og har en positiv tilgang
  • er fleksibel
  • er iderig og trives med at arbejde i teams og selvstændigt
  • har et godt humør.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer og gældende overenskomst.

Øvrige oplysninger
Ansøgningsfristen er den 5. december 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. december 2021.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kantineleder Christina Tollak på tlf. 30 30 38 56.

Kontakt

Christina Tollak - 30 30 38 56