You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Rengøringsassistent

Ansættelsessted

Møllehøjskolen, Viborg

Tiltrædelse

1. januar eller snarest derefter

Ansøgningsfrist

07.12.2021

Opret ansøgning
Kan du hjælpe os med at feje for egen dør og er du på pletten når der skal svinges en klud?

Vil du være med til at få Møllehøjskolen til at være et godt sted at være for voksne og børn? Er du god til at gøre rent og har du relevant erfaring? Kan du arbejde selvstændigt og omhyggeligt og fungerer du godt i et team? Kan du lide at være blandt børn i din dagligdag og synes du – ligesom os – at rene og velholdte omgivelser er vigtige for, at alle kan trives?
Hvis du kan svare ja til det og du har lyst til at blive en del af Møllehøjskolens fællesskab, så er det nu, du har chancen.

1. januar stopper Trine hos os, og vi søger derfor det helt rigtige menneske til vores serviceteam bestående af yderligere 2 rengøringsassistenter.
Du vil ud over rengøringsdelen også have en koordinerende funktion, der blandt andet indebærer den daglige koordinering f.eks. ved ferie og andre små ændringer, bestilling af rengøringsmaterialer og lignende.

På Møllehøjskolen værdsætter vi rengøringens betydning for det gode læringsmiljø. Alle – både børn og voksne – er med til at passe på vores dejlige skole – og det kræver kommunikation, gensidig respekt og samarbejde. Det er en del af det, vi gerne vil lære vores børn, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere med både børn og voksne på dansk.

Vi forventer, at du har erfaring med rengøring, gerne fra andre institutioner, og at du har høje standarder for dit arbejde. Vi har brug for, at du møder stabilt, at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre, og at du kan være fleksibel når der er brug for det.
Da vi ønsker synlig rengøring, kommer rengøringen overvejende til at foregå mellem kl. 05.00 og 12.00 på hverdage.

Vi har følgende stilling:
En rengøringsassistent med koordinerende funktion med ansættelse på 30 timer.

Løn i henhold til gældende overenskomst.
Samtaler forventes afholdt i uge 50. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist tirsdag den 7. december
 

Kontakt

Dan Friis Alstrup - 29 16 44 41