You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 03.02.2021

0.-4. klasse skal i skole igen

Fra mandag den 8. februar kan elever i de små klasser komme tilbage på til skolebænken, når skolerne åbner for fysisk fremmøde for 0.-4. klasser. Børnene kan også komme i SFO.

Når eleverne vender tilbage til skolen, vil undervisningen fortsætte som nødundervisning, og der undervises derfor ikke i fuldt skema. Det betyder også, at eleverne fx skal have færre lærere eller pædagoger, at de bliver undervist i klassen, og at de ikke blandes på tværs af klasserne - hverken i undervisningen eller i pauserne.

Vi afventer fortsat yderligere retningslinjer ift. genåbningen og derfor kan der komme mere info. Forældre bliver orienteret via AULA.

Nødundervisningen vil fortsætte resten af skoleåret.

Skoler og klubber er fortsat lukkede for 5. – 10. klasse foreløbig frem til og med den 28. februar for at begrænse smittespredning.

Bær mundbind, når I afleverer og henter jeres barn

For at mindske smitterisiko, skal forældre og andre gæster bære mundbind, når de afleverer og henter deres barn eller færdes på skolen.

Skolerne glæder sig meget til at tage imod eleverne igen. 

For yderligere oplysninger

Hasse Valdermar Mortensen, skolechef i Viborg Kommune, M: 3hm@viborg.dk / T: 87 87 10 50.