You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 08.11.2020

Beboer smittet på Kildedalcentret i Skals

Også en pårørende og en medarbejder er konstateret smittet. Kildedalcentret lukkes for besøg, indtil alle beboere og medarbejdere er testet.

Beklageligvis fik Viborg Kommune sent lørdag at vide, at vi nu har den første plejehjemsbeboer, som er testet positiv med Covid-19. Personen bor på Kildedalcentret i Skals. Udover beboeren er en pårørende og en medarbejder smittet.

I samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed er to medarbejdere, udover den smittede, blevet bedt om at isolere sig. Mandag den 9. november testes alle beboere og medarbejdere.

Midlertidigt besøgsforbud

Efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed lukkes der for besøg på plejecenteret, indtil alle beboere og personale er testet to gange. Der kan undtagelsesvist aftales besøg til særligt sårbare beboere, beboere med kritisk sygdom eller beboere, som er i et terminalt forløb.

Der udvises naturligvis meget stor påpasselighed, indtil de to testrunder er gennemført. Der sikres tilstrækkeligt personale til opgaven, pårørende kontaktes løbende og samarbejdspartnere fra andre dele af organisationen orienteres.  

Yderligere oplysninger

Mette Andreassen, direktør for Social, Sundhed & Omsorg
Tlf. 51 27 31 22, mail: mean@viborg.dk

Maila Brown Lundberg Tandrup, omsorgschef
Tlf. 51 15 68 40, mail: mtba@viborg.dk

Om Kildedalcentret

Pleje- og Omsorgscenter Kildedalscentret ligger i Skals, ca. 12 km nord for Viborg og rummer 12 plejeboliger og tre aflastningsboliger.