You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 28.10.2021

Erhvervs- og karrieremesse for alle unge mellem 12 og 30 år

10. november fra klokken 9.00-18.00 er alle unge mellem 12 og 30 år inviteret til Viborg Kommunes første erhvervs- og karrieremesse, som holdes i Tinghallen i Viborg.

Kom og mød din kommende arbejdsgiver og få en snak om dine karrieremuligheder med de cirka 30 forskellige virksomheder, der tilsammen repræsenterer 110 forskellige jobtitler.

Sådan lyder opfordringen til Viborgs ungdom mellem 12 og 30 år – og forældre er også velkomne! Navnlig forældregenerationen vil sikkert blive glad for at høre, at man kan få gratis aftensmad med hjem, hvis man bestiller inden den 5. november.

Man kan også finde en læreplads eller et fritidsjob og overvære oplæg fra Claus Toksvig, prisvindende direktør i animationsvirksomheden Nørlum, Anne Stampe Olesen, medstifter af virksomheden Nordic Female Founders og Kristina Jørgensen, professionel håndboldspiller Viborg HK og det danske håndboldlandshold.

Find vej i de mange karrieremuligheder

Formålet med den nye erhvervs- og karrieremesse er at inspirere de unge, når de skal vælge fremtidig karrievej, og messen har fokus på de mange forskellige erhvervs- og uddannelsesmuligheder, de unge kan vælge iblandt.

– Vi vil gerne hjælpe de unge til at se bredden i de karrieremuligheder, der findes i Viborg kommune og give dem chancen for at komme i direkte dialog med de lokale virksomheder – og meget gerne med mor eller far ved deres side, siger Jakob Quist Pedersen fra Team Virksomhedsservice i Viborg Kommune.

– Det har været vores ambition at finde en form, der på én gang er underholdende, informativ og inspirerende for de unge og deres forældre. Vi ved, at kampen om de unges opmærksomhed er hård. Derfor har vi lagt vægt på, at de virksomheder, som deltager, bidrager til en levende og autentisk messe, hvor de besøgende har mulighed for at se og røre ved de fag og brancher, der er repræsenteret, slutter han.

Program

De lokale virksomheder er klar til en snak om karrieremuligheder, læreplads eller fritidsjob i løbet af hele dagen. Dagens tre oplægsholdere går på scenen:

  • Kristina Jørgensen, kl. 11.15
  • Claus Toksvig, kl. 13.15
  • Anne Stampe Olesen, kl. 16.30.