You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 12.11.2021

Erhvervs- og karrieremesse gav overblik

Flere end 2.500 blev klogere på job og uddannelse på Viborg Kommunes Erhvervs- og karrieremesse den 10. november i Tinghallen.

På Viborg Kommunes Erhvervs- og karrieremesse mødtes 30 lokale virksomheder med kommunens unge mellem 12-30 år til en snak om job og karrieremuligheder, lærepladser og fritidsjob. I alt kunne man blive klogere på mere end 110 forskellige jobtitler.

- Fra kommunens side skal der lyde en stor tak til de virksomheder, som var med på messen, og som gjorde den både underholdende og informativ for de unge og deres forældre. De unge skal også have tak for deres spørgelyst og den interesse, de viste i løbet af dagen, siger Jakob Quist Pedersen fra Team Virksomhedsservice i Viborg Kommune.

- Det er mit helt klare indtryk, at både virksomhederne og de unge har fået stor værdi ud af at mødes og komme i dialog om de mange muligheder, der er for job og uddannelse i vores lokalområde, slutter han.

FAKTA

Messen er en del af Viborg karriereuger, som består af

  • uddannelsesaftener rundt om på grundskolerne i ugerne 43-45
  • Erhvervs- og karrieremessen den 10. november
  • Åbent hus på ungdomsuddannelserne den 13. november.

Messen henvender sig til unge, som enten er ledige eller under uddannelse, som går i gymnasiet eller i 6. + 8.-10. klasse.
Erhvervs- og karrieremessen afholdes hvert andet år – næste gang i 2023