You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 19.11.2021

Jens Lange Jepsen bliver ny skoleleder på Søndre Skole

Søndre Skole i Viborg har fundet afløseren for Ida Jensen. Valget er faldet på 49-årige Jens Lange Jepsen, der er skoleleder på Hammershøj Skole. Jens starter den 1. januar 2022.

Jens Lange Jepsen starter den 1. januar 2022 som ny skoleleder på Søndre Skole.

Jens Lange Jepsen er uddannet lærer ved Hjørring Seminarium og har undervist i 9,5 år, hvoraf de første 3 år var i Grønland. Siden 2007 har Jens arbejdet som først viceskoleinspektør på Bælum Solbjerg Skole og sidenhen som skole- og dagtilbudsleder for Bakkehusene – begge i Rebild Kommune. I 2013 rykkede han sit faglige virke til Viborg Kommune, hvor han blev skoleleder på Hammershøj Skole.

- Jens er en erfaren og dygtig leder, der i hans virke på Hammershøj Skole har formået at skabe en stærk fortælling om og opbakning til skolen i lokalområdet. De erfaringer er jeg sikker på også vil gavne Søndre Skole, siger Hasse Valdemar Mortensen, skolechef i Viborg Kommune.

 

Fra 245 til 530 elever

Når Jens starter i sit nye job efter juleferien, går han fra at være leder på Viborg Kommunes østligste skole med ca. 245 elever til en byskole i Viborg med 530 elever.

- For mig har årene på Hammershøj Skole været et eventyr, der altid vil stå stærkt i min erindring. Men nu glæder jeg mig til at møde børn og voksne på Søndre Skole. I mine øjne står jeg foran en vildt spændende ledelsesudfordring, som skoleleder på Søndre Skole, og den glæder jeg mig til at tage fat på, siger Jens Lange Jepsen, kommende skoleleder på Søndre Skole.

Til dagligt bor Jens i Hobro med sin kone Mette, og til sammen har de børnene Malte, Herluf og Ellen. 

Den 12. november sagde elever og personale på Søndre Skole farvel til Ida Jensen, der efter 8 år som skoleleder har valgt at gå på pension.

 

Yderligere oplysninger

Skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, tlf.: 87 87 10 50

Kommende skoleleder på Søndre Skole, Jens Lange Jepsen, tlf.: 24 63 35 23