You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 04.07.2022

Merete Ørbæk bliver leder for en ny afdeling på dagtilbudsområdet

Merete Ørbæk bliver leder af det specialiserede område i dagtilbud i Viborg Kommune. Hun starter den 1. august 2022.

Merete Ørbæk bliver leder af det specialiserede området for dagtilbud.

Merete Ørbæk kommer fra en stilling som områdeleder (dagtilbudsleder) i Ålborg Kommune, hvor hun har været i 3 år. Hun er uddannet pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske område igennem de sidste 25 år, hvoraf flere har været i ledelse.

- Merete har en faglig stærk baggrund med stor indsigt i dagtilbudsområdet, og hun kan træde lige ind i stillingen. Jeg ser meget frem samarbejde med Merete, siger Trine Verner Jensen, dagtilbudschef i Viborg Kommune.

 

Nyoprettet stilling

Når Merete tiltræder, bliver det i en nyoprettet stilling som leder for det specialiserede område. Her bliver hun leder for logopædteamet, resursekorpset og forvaltningsenheden på dagtilbud. Merete bliver blandt andet faglig leder for det specialiserede område og skal stå for den udviklingsproces, som er i gang omkring inklusion på almenområdet. Herudover bliver hun en del af et trekløver, som særligt arbejder med sammenhæng imellem skole, familie og dagtilbud.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af det tværgående samarbejdet med mine kolleger i Skole og Familieafdelingen, hvor fokus er på sætte ind med en tidlig indsats, der gør en forskel for børnene og deres familier. Og så er det spændende at starte i en ny kommune i en nyoprettet stilling, hvor jeg kan få lov til at sætte mit fodaftryk, fortæller Merete Ørbæk, kommende leder af det specialiserede område i dagtilbud.

Merete er bosiddende i Viborg Kommune. Hun er gift og har to voksne døtre og to bonusbørn.

 

Yderligere oplysninger

Dagtilbudschef i Viborg Kommune, Trine Verner Jensen, tlf.: 87 87 10 70

Kommende leder af det specialiserede område, Merete Ørbæk, tlf.: 21 82 95 35