You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 01.12.2020

Ny chef for Natur og Miljø

Teknik & Miljø har ansat Thomas Damgaard som ny chef for Natur og Miljø. Han tiltræder stillingen den 1. januar 2021.

Thomas Damgaard
Thomas Damgaard bliver ny chef for Natur og Miljø i Viborg Kommune.

Thomas Damgaard kommer fra en stilling som leder af Natur- og Miljøafdelingen i Lemvig Kommune. Han er uddannet civilingeniør og har derudover en master i Business Administration.

Thomas Damgaard er 46 år og bor i Holstebro med sin hustru og to børn.

Chef for nyt område

Thomas Damgaard kommer i sin nye stilling til at stå i spidsen for det nye chefområde Natur og Miljø, der trådte i kraft i forbindelse med ny organisering i Teknik og Miljø den 1. november 2020. Chefområdet rummer afdelingerne Natur og Vand, Miljø samt genbrug- og dagrenovationsområdet Revas.

- Thomas kommer med både en faglig og ledelsesmæssig stærk baggrund.  Han er et rigtig godt match til vores ambitioner indenfor bæredygtighed og den grønne omstilling, og jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde om bl.a. at løfte de grønne indsatser i sammenhængsmodellen, siger Hans Jørn Laursen, direktør for Teknik og Miljø.

Samarbejde på tværs

Thomas Damgaard glæder sig til jobbet som chef for Natur og Miljø:

- Jeg ser frem til at blive en del af Teknik og Miljø i Viborg Kommune. Der er mange spændende opgaver i vente, herunder bl.a. at samle og udvikle et nyt chefområde i tæt samarbejde med nye kollegaer og medarbejdere. Jeg finder sammenhængsmodellen særlig interessant, da det kun er gennem et godt og tværfagligt samarbejde, at vi lykkes med at indfri vores ambitioner. Det ser jeg frem til at bidrage til, siger Thomas Damgaard.

Yderligere oplysninger

Hans Jørn Laursen, direktør for Teknik & Miljø, tlf. 87 87 55 00, e-mail: hajl@viborg.dk

Thomas Damgaard, chef for Natur og Miljø fra 1. januar 2021, tlf. 29 66 58 30