You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 29.10.2021

Ny erhvervskoordinator skal styrke samarbejdet med erhvervslivet

Teknik & Miljø har ansat Jesper Hansen i den nyoprettede stilling som erhvervskoordinator. Han tiltræder stillingen den 1. december 2021.

Jesper Hansen er uddannet ejendomsmægler og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Vesthimmerlands Kommune. Med i bagagen har han flere års erfaring med virksomhedssamarbejde, hvor han til daglig har ageret primær sparringspartner i forhold til etablering og udvidelser af erhverv.

Jesper er 42 år og bosat i Nørager med sin familie.

Højt serviceniveau og effektiv koordinering

Som erhvervskoordinator bliver Jesper en af drivkræfterne i en fokuseret indsats målrettet erhvervslivets behov, herunder den gode og effektive koordinering på tværs, et højt serviceniveau og en fortsat god kommunikation med virksomhederne.


- Jesper er med sin udadvendthed og faglige kvalifikationer et godt match i forhold til ambitionerne om et godt erhvervsklima i Viborg Kommune. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde, siger Hans Jørn Laursen, direktør for Teknik og Miljø.


Yderligere oplysninger: Hans Jørn Laursen, direktør for Teknik & Miljø, tlf. 87 87 55 00, e-mail: hajl@viborg.dk

Jesper Hansen, kommende erhvervskoordinator hos Viborg Kommune