You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 29.10.2020

Ny skoleleder til Møldrup Skole

Kristine Jakobsen bliver ny skoleleder på Møldrup Skole. Hun starter den 1. december 2020.

Kristine Jakobsen bliver ny skoleleder på Møldrup Skole.

Kristine Jakobsen er 48 år og kommer fra en stilling som viceskoleleder på Højvangskolen i Aalborg Kommune. Hun bor i Aalborg, er gift med Carsten, og sammen har de 3 børn på 23, 20 og 14 år.
Kristine er uddannet lærer og har undervist i mere end 15 år. Hun har en diplomuddannelse i ledelse, og kommer med 4,5 års ledererfaring fra indskolingen, mellemtrinnet, udskolingen og specialområdet.

"Jeg brænder for ledelsesopgaven og glæder mig til at stå i spidsen for en skole, hvor man er tæt på børn, forældre og borgere i lokalsamfundet. Derudover glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle skolen, så Møldrup Skole stadig er en attraktiv skole, der er det naturlige valg for vores distriktsbørn", siger Kristine Jakobsen, kommende skoleleder på Møldrup Skole.

Skolechefen glæder sig også til samarbejdet.

"Kristine er stærk i hendes evne til at skabe relationer – både til elever, forældre og medarbejdere. Den evne vil også komme lokalsamfundet til gavn, og jeg er sikker på, at hun vil fortsætte det gode og tætte samarbejde, som Møldrup Skole allerede har med Brattingsborg Skole. Jeg glæder mig til samarbejdet", siger Hasse Valdemar Mortensen.

Der var 19 ansøgere til stillingen.

 

Yderligere oplysninger

Skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, tlf.: 87 87 10 50
Kommende skoleleder, Kristine Jakobsen, tlf.: 22 12 91 63