You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 15.04.2021

Nye kviktest-steder i Viborg Kommune åbner fra mandag den 19. april

Tre nye kviktest-steder åbner i Stoholm, Møldrup og Viborg. Dertil kommer længere åbningstider på kviktest-stederne i Karup og Bjerringbro.

I uge 16 åbnes tre nye kviktest-steder i Viborg Kommune, og der bliver dermed endnu bedre muligheder for hurtigt at blive testet for COVID-19.

De nye teststeder åbner i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og i Teatersalen på Ammunitionsvej 6 i Viborg den 19. april samt i Møldrup Hallen den 21. april.

I Stoholm Fritids- og Kulturcenter og Teatersalen på Ammunitionsvej i Viborg er der åbent alle dage mellem kl. 09.00-19.00, mens der testes i Møldrup Hallen hver onsdag, lørdag og søndag i tidsrummet kl. 09.00-19.00.

Kviktest-steder i Bjerringbro og Karup får længere åbningstider

Fra mandag den 19. april sker der ligeledes betydelige udvidelser af testkapaciteten i Bjerringbro og Karup.

I Gudenåhuset i Bjerringbro er der fremover åbent alle ugens dage mellem kl. 09.00-19.00, mens åbningstiderne i Jethallen i Karup forlænges, så der fremover er åbent for test mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag i tidsrummet kl. 09.00-19.00.

Test for smitte med Covid-19

På Region Midtjyllands hjemmeside kan man finde information om test for Covid-19:
Se information om teststeder og åbningstider

Kort over teststeder

Se alle Covid-19-teststeder i Danmark på coronasmitte.dk:
Se kort over Covid-19-teststeder