You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 30.10.2020

Rosenvængets Skole får ny skoleleder

1. december bliver Hanne Korup ny skoleleder på Rosenvængets Skole, der i slutningen af september kunne fejre indvielsen af den nybyggede skole. Hanne overtager rorpinden efter Annette Hjorth.

Hanne Korup bliver ny skoleleder på Rosenvængets Skole.

Rosenvængets Skole er Viborg Kommunes specialskole for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Hanne Korup er 52 år og kommer med solid erfaring fra det specialiserede område - senest fra en stilling som centerleder for CKU Skive-Viborg og leder af Skive Kommunes STU-tilbud. Hun er uddannet lærer og har både arbejdet i specialklasser og været leder af en centerklasserække og et inklusionscenter i Silkeborg Kommune.

"Jeg glæder mig til at komme tilbage til skoleområdet og fastholde den høje faglighed, Rosenvængets Skole allerede står på. Samtidig glæder jeg mig til, sammen med det dygtige personale og den øvrige ledelse, at udvikle skolen i de nye rammer", siger kommende skoleleder Hanne Korup.

Skolechefen i Viborg Kommune glæder sig også til samarbejdet:

"Med Hanne har vi fået en leder med en solid, faglig ballast, som hun kan bruge til at videreudvikle det i forvejen gode pædagogiske arbejde på Rosenvængets Skole – og så endda i spritnye rammer. Jeg ser frem til at byde Hanne velkommen i vores skolefællesskab", siger Hasse Valdemar Mortensen.

Hanne bor i Hald Ege med Jeppe og den yngste af deres fem sammenbragte børn.

 

Yderligere oplysninger

Skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, tlf.: 87 87 10 50
Kommende skoleleder, Hanne Korup, tlf.: 29 44 33 77