You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 02.07.2021

Testcenter i Liseborgcentret i Viborg lukker

Fra og med uge 28 lukker hurtigtestcenteret i Liseborgcentret. Testcenteret er åbent for hurtigtest for Covid-19 til og med den 11. juli 2021.

Antallet af daglige hurtigtest for Covid-19 falder, og på den baggrund har Falck besluttet at lukke testcenteret i Liseborgcenteret i Viborg. Testcenteret har sidste åbningsdag den 11. juli.

Nedlukningen sker i forbindelse med, at Liseborgcentret i forvejen er lukket ned på grund af sommerferie.

Testcentre og åbningstider

I Viborg er det forsat muligt at få hurtigtest i testcenteret ved Viborg Storcenter og i Teatersalen i kaserneområdet, ligesom du fortsat kan få en PCR-test i testcenteret på Vinkelvej.

Se hvor du kan blive testet og åbningstider for teststederne på Region Midtjyllands hjemmeside.

Tidsbestilling af PCR-test ikke nødvendig

For alle kommunens PCR-teststeder gælder fra 1. juli 2021, at du ikke længere behøver at bestille tid på coronaprover.dk for at blive PCR-testet for Covid-19.

I Region Midtjylland kan du fremover stille dig i kø til PCR-test og komme til, så snart teststedet har en ledig tid. Læs mere på Region Midtjyllands hjemmeside.