You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 25.09.2023

Ansatte i Viborg Kommune tager uniformen med på arbejde

Onsdag den 27. september opfordres reservister og frivillige i Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og Kystredningstjenesten til at tage uniformen med på arbejde i Viborg Kommune

Fredag den 27. september er Viborg Kommune med i "Uniform på jobbet dag". Foto: Flemming Jeppesen.
Fredag den 27. september er Viborg Kommune med i "Uniform på jobbet dag". Foto: Flemming Jeppesen.

Der er lagt op til masser af uniformer både på danske arbejdspladser og i gadebilledet, når der onsdag den 27. september er "Uniform på jobbet dag".
 

Formålet er at hylde de mange mennesker, der som frivillige eller reservister er med til at gøre Danmark til et trygt land at bo i.
 

Som arbejdsgiver støtter Viborg Kommune kampagnen og opfordrer derfor frivillige og reservister til at deltage.
 

Udover muligheden for at vise uniformen frem, vil én eller flere højtstående officerer fra Forsvaret på dagen besøge Viborg Rådhus klokken 15.00 for at hilse på de frivillige i uniform, der har mulighed for at være med.
 

Det er direktør for Teknik og Miljø samt mangeårig officer, Hans Jørn Laursen, der arrangerer "Uniform på jobbet dag" i Viborg Kommune, og han glæder sig over, at kommunen bakker op om at hylde de frivillige.

- Det er nok de færreste, der tænker over det i hverdagen, men Danmarks sikkerhed er helt afhængig af de mange frivillige, der stiller op, uanset om det er i forbindelse med naturkatastrofer, brande eller egentlige krigshandlinger. Derfor er jeg glad for, at Viborg Kommune er med til at hylde dem, og samtidig får medarbejderne i Viborg Kommune mulighed for at se, hvor mange af deres kolleger, der er en del af den frivillige styrke, siger Hans Jørn Laursen.

Du kan læse mere om "Uniform på jobbet dag" her

Yderligere oplysninger

For yderligere information kontakt, direktør for teknik og miljø i Viborg Kommune, Hans Jørn Laursen, tlf: 87 87 55 00