You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 31.08.2021

Foreningen Udvikling Hærvejen ansætter sekretariatschef

Foreningen Udvikling Hærvejen har ansat Mikkel von Seelen som chef for foreningens sekretariat.

Mikkel von Seelen bliver chef for Hærvejssekretariatet i Viborg pr. 1. oktober 2021.
Mikkel von Seelen bliver chef for Hærvejssekretariatet i Viborg pr. 1. oktober 2021.

15 kommuner ved Hærvejen dannede i april 2021 foreningen Udvikling Hærvejen blandt andet for sammen at udvikle Hærvejens vandre- og cykelruter til national og international særklasse. Nu har Udvikling Hærvejen ansat Mikkel von Seelen som chef for foreningens sekretariat, der har til huse i Viborg Kommune.

Mikkel von Seelen tiltræder jobbet som sekretariatschef den 1. oktober 2021. Han er valgt ud af et skarpt felt på i alt 40 ansøgere.

Sekretariatschefens opgave bliver at stå i spidsen for Hærvejssekretariatet og være med til at udvikle store natur- og kulturoplevelser langs Hærvejen i et samarbejde med de 15 kommuner i Udvikling Hærvejen.

- Jeg er glad for, at vi har ansat Mikkel von Seelen som chef for Hærvejssekretariatet. Han har en spændende og solid erfaring med udvikling og ledelse af sport og event. Jeg er sikker på, at han er den helt rette til at understøtte arbejdet med at udvikle Hærvejen og udfolde dens store potentiale, siger Per Bach Laursen, formand for foreningen Udvikling Hærvejen og borgmester i Vesthimmerlands Kommune.

Mikkel von Seelen kommer fra et job som afdelingsleder for esport, svømning, løb/gang og cykling på DGIs landskontor i Vingsted. Han er uddannet cand. scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab fra Københavns Universitet. Han har desuden sidefag i historie fra Syddansk Universitet.

Mikkel von Seelen er 44 år og bor i Skæring ved Aarhus med sin kone og to børn.

Fakta

Foreningen Udvikling Hærvejen består af 15 kommuner, som alle har deres beliggenhed ved Hærvejen:

  • Hjørring, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland, Viborg, Silkeborg, Ikast-Brande, Vejle, Vejen, Haderslev og Aabenraa kommuner.

Yderligere oplysninger

Formand i bestyrelsen for Udvikling Hærvejen:
Per Bach Laursen, borgmester i Vesthimmerlands Kommune, tlf. 20 48 87 42, e-mail: pbl@vesthimmerland.dk

Næstformand i bestyrelsen for Udvikling Hærvejen:
Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg Kommune, tlf. 40 78 88 00, teamborgmester@viborg.dk

 

Pressemeddelelse udsendt på vegne af foreningen Udvikling Hærvejen