You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 20.09.2023

Lokale politikere på samme hold

Fredag den 22. september klokken 15.00 spiller alle politikere på samme hold, når Viborg Byråd stiller med hold til showkamp ved DM i Ombold

Fodbold skaber glæde og fællesskaber / Foto fra et tidligere Ombold-stævne: Ombold.dk
Fodbold skaber glæde og fællesskaber / Foto fra et tidligere Ombold-stævne: Ombold.dk

Der er noget at leve op til, når otte politikere fra Viborg Byråd fredag den 22. september klokken 15.00 går på banen til en showkamp mod et hold af udsatte borgere fra Viborg Kommune.

Fodboldlegenden Michael Laudrup er nemlig med på tilskuerpladserne til at se byrådsmedlemmerne Aksel Rosager Johansen, Anders Jensen, Frederik Houmann Thuesen, Kathrine Fusager Rohde, Kurt Mosgaard, Lars Mogensen, Steffen Dreyer og Stine Damborg i aktion på banen.

Michael Laudrup er med på sidelinjen til kampen, fordi han er ambassadør for DM i Ombold, hvor hjemløse og udsatte borgere fra hele landet samles i Viborg for at dyste om mesterskabet.

DM i Ombold spilles på Garnisionspladsen i Viborg fredag den 22. og lørdag den 23. september, og alle er velkomne til at møde op og skabe god stemning ved DM-stævnet.

Yderligere oplysninger

Mads Panny, 1. viceborgmester og formand for Kultur- og Fritidsudvalget
Tlf: 29 72 29 91 / Mail: mapi@viborg.dk
 

Ole Brandt Pedersen, sekretariatschef, Kultur & Udvikling
Tlf. 29 40 42 67 / Mail: obp@viborg.dk

Læs mere om DM i Ombold 2023 i Viborg på ombold.dk