You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Bliv frivillig ved Jobcenter Viborg

Hos Jobcenter Viborg er der brug for frivillige på flere forskellige områder. Du kan gøre en forskel og skabe værdi ved at give en ekstra hånd til f.eks. lektiecaféer eller samtalegrupper i undervisningen.

Frivillig indsats

Den frivillige indsats bygger på et respektfuldt og ligeværdigt samarbejde med det faste personale og andre frivillige. Du får mulighed for at yde en meningsfyldt indsats til gavn for andre mennesker, og du bruger dine evner og interesser til glæde for andre.

Frivillig på Sprogcenter Viborg

Som frivillig skaber du værdi ved at hjælpe med forskellige opgaver. Aktuelt har Sprogcenter Viborg brug for frivillige, der har lyst til at deltage i lektiecaféer, i samtalegrupper i undervisningen, give individuel lektiehjælp eller individuel hjælp til at forstå officielle skrivelser osv.

Ingen kvalifikationer

Sprogcenter Viborg vil gerne medvirke til at støtte opbygningen af relationer mellem kursister og lokalsamfundet. Du behøver derfor ingen særlige kvalifikationer for at blive frivillig på Sprogcenter Viborg. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en forskel ved at bruge lidt af din tid på at hjælpe og lære en eller flere af skolens kursister at kende.

Kontakt

André Jao Højer

Koordinator

Tlf: 87 87 46 84