You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Mere vild natur - Vil du være med?

Mandag 6. december 2021
10:00 - 12:00
Vesterbrogade 15 8800 Viborg
Find vej
0
Natur
Er biodiversitet din hjertesag?

For nylig afholdt Viborg Bibliotekerne en workshop under overskriften Sammen om Verdensmål, hvor vi blev klogere på FN's verdensmål og ikke mindst på, hvad vi som borgere selv kan gøre.

En gruppe ildsjæle mødte op og var i fællesskab med til at sætte natur og biodiversitet på dagsordenen. Der blev blandt andet talt om at plante skov og bidrage til at Viborg Kommune vinder prisen som Danmarks Vildeste Kommune. Vil du være med?

Forude venter nu en spændende proces, hvor drømme og ambitioner skal konkretiseres og føres ud i livet. Bibliotekets rolle er at understøtte processen og byde ind med viden og kompetencer, hvor der er behov for det.
Vi mødes første gang mandag d. 6. december kl. 10-12 på Hovedbiblioteket i Viborg. Her vil vi sammen lægge en plan for det videre forløb, der kommer til at strække sig over 6-8 mødegange frem til april 2022.
Tilmelding via vores hjemmeside eller på dit lokale bibliotek, vi glæder os til at se dig!
Ved spørgsmål kontakt: Johanne Behrmann, jbeh@viborg.dk, 20457718