You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Viborg Skøjtebane

Få en fantastisk oplevelse på skøjtebanen i smukke omgivelser. Tag dine egne skøjter med, eller lej dem her, hvor du også kan få en kop varm kakao at lune dig på.

På det historiske parkanlæg, Borgvold, mellem Nørresø og Søndersø finder man Danmarks (måske) smukkeste beliggende skøjtebane; Viborg Skøjtebane. Skøjtebanen er en vidunderlig og særdeles populær vinterattraktion for hele familien, og alle er velkomne.

En hel særlig stemning spreder sig, når man ankommer til Menveds Plads på Borgvold, hvor den 1300 m2 store skøjtebanen anlægges i november og står krystalklar til brug sidst i november måned.

Alle besøgende kan gratis benytte skøjtebanen, og hvis man ikke kan finde de aflagte skøjter, er der mulighed for at leje skøjter til både børn og voksne, samt låne ´skøjte-buddies´ til familiens yngste. Rund om skøjtebanen er det mulighed for at sidde, og ved skøjteudlejning kan man købe varm kakao, te, kaffe og andre lækkerier, - det er også tilladt at nyde medbragt mad og drikke. Ved siden af skøjtebanen ligger Bordvolds nyanlagte legeplads og den historiske kiosk, og til sammen er områder et attraktivt udflugtsmål for hele byen.

Årligt besøger 20.000 gæster Viborg Skøjtebane i vores normale åbningstid. Udenfor normal åbningstid er det muligt for skoler og andre institutioner/foreninger at booke banen til et specialarrangement.

Viborg Skøjtebane er Danmarks (måske) smukkeste beliggende skøjtebane.