You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Første adventsweekend: Nissepas

Kom med når vi præsenterer en juletur i Viborg Midtby, hvor børn og barnlige sjæle kan få udleveret et nissepas og gå på opdagelse i en julet midtby og samle stempler.

Nissepas 

Jul i Viborg er noget helt særligt for både store og små nisser. Her er der jul som i gamle dage, for nisserne har taget over og sørget for endnu flere oplevelser som nisseskole, nissetog og sjove udfordringer til en hel dag (måske endda flere). Tag med nissen Runa rundt i Viborgs gader for at invitere alle nisseklaner til juleafslutning på Nytorv.

Hvis du er rigtig dygtig, kan du måske nå at samle alle stemplerne i dit helt eget nissepas. Få udleveret et gratis nissepas hos Vi er Viborg på Nytorv 3 eller i butikkerne. Fra 2. december kan du også hente det i boderne på Nytorv.

Start og slut

Du bestemmer selv, hvor på ruten du starter og slutter. Du kan stemple dit pas helt frem til fredag 23. december 2023.

Børnevenlig rute

Vi anslår, at det tager 45 min. på børneben at gå ruten igennem - alle kan være med, og ruten kan sagtens deles over flere dage.

Læs mere om Nissepas

Glædelig jul - nissepasset er tilbage!