You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Tredje adventsweekend: Jul i Børneskovene

Drej på lykkehjulet, oplev den smukke decemberskov i børneskovene og få gevinst hver gang. Søndag 11. december, 3. søndag i advent, byder børneskovene på lykke(h)jul!

Søndag 11. december, 3. søndag i advent, byder børneskovene i Viborg på lykke(h)jul!

Vi har 6 børneskove i Viborg Kommune i Bruunshåb, Frederiks, Stoholm, Klejtrup, Bjerringbro og Ørum. I alle børneskove er der et lykkehjul, hvor hele familien kan dreje på lykkehjulet og få inspiration til vinteraktiviteter i børneskoven med mange timers underholdning, så børneskovene er en oplagt mulighed for en familietur for store og små 3. søndag i advent. Bemærk, at der ikke er bemanding ved lykkehjulene, men der findes vejledning i skoven til, hvordan I bruger lykkehjulet.

Naturskolen har lavet årstidsbestemte aktiviteter, så der er et vintertema, I kan bruge denne dag. Find den her: https://viborg.dk/media/jtvd00m1/lykkehjulsaktiviteter-vinter.pdf

Der er bålplads i alle børneskove, så medbring brænde og udstyr til varm kakao og tilbring nogle hyggelige timer i naturen.

Hør Dennis fortælle mere om de forskellige aktiviteter:

Særligt for de forskellige børneskove

Udover jule-lykkehjulet er er der i de forskellige børneskove også andre sjove aktiviteter.

Bjerringbro 

I børneskoven i Bjerringbro vil der løbende i tidsrummet mellem 10-13 blive læst juleeventyr af frivillige læseguides. Nyd en kop varm kakao, lad julefreden sænke sig, og julestemningen komme i top. Få varmen ved at dreje på lykkehjulet, komme på forskellige opgaver i skoven og find spor fra nisserne. Når I er færdige, venter der en lille julegodbid.

Ørum - hjælp Adil og Amira med at skabe fred

I børneskoven i Ørum er der også et natureventyr I kan gå og hjælpe Adil og Amira med at skabe fred i Futdalen. Hent appen Natureventyr og I er klar på at tage på eventyr: 

Frederiks - tag på balancebane 

I børneskoven i Frederiks kan store og små slå sig løs på den 1 kilometer lange balancebane, og se om I kan løbe så hurtigt som dyrene.

Stoholm - orienteringsbane 

I børneskoven i Stoholm kan I lege på orienteringsbanen Dynamitbanen, lavet af Stoholm SFO. Find legene her: https://stoholm-viborgskoler.aula.dk/dynamitskoven

Klejtrup og Bruunshåb 

I børneskoven i Klejtrup kan I se, om I kan finde Anemonekvinden og i børneskoven i Bruunshåb er der som i de andre skove lykkehjul.