You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

2. søndag i advent - Natureventyr og lykkehjul i børneskoven i Ørum

Kom med på Natureventyr i børneskoven i Ørum og oplev natureventyret ’Adil og Amira skaber fred i Futdalen’.

Julelykkejul i Børneskovene

Kom med på Natureventyr i børneskoven i Ørum og oplev natureventyret ’Adil og Amira skaber fred i Futdalen’.

Undervejs på ruten hører I om rumpenisser, hekse og trolden, der alle er en del af Futdalen, men frygt ikke – de er helt ufarlige.

Når I kommer retur fra natureventyret, er vi vært ved en kop varm kakao ved madpakkehuset. I anledning af julen har der været nisser på spil i skoven. Vi har i hvert fald set spor efter dem. Opdager I nogle undervejs på jeres tur, er der en lille overraskelse til børnene. Der er også mulighed for at bruge lykkehjulet i børneskoven – her er der gevinst hver gang!

Hent Natur-eventyr app'en

For at kunne gå natureventyret skal I først hente appen ’natureventyr’ fra Appstore. Sørg også for, at telefonen er fuldt opladet på dagen.

Parkering

Parker ved Plejecenter Højvangen, Højen 1, 8830 Tjele.

Herfra skal I følge nissehuer ned til børneskoven. Her står vi klar til at give jer en introduktion til natureventyret og lykkehjulet mellem kl. 10-14. Har I ikke mulighed for at deltage i dette tidsrum eller denne søndag, så husk at natureventyret og børneskoven altid er åben på egen hånd og klar til at give jer en skøn naturoplevelse.

Ruten

Ruten er cirka 1 km lang. Det meste foregår på græsstier, men enkelte steder er der stigninger i den kuperede Futdalen. Har I klapvogn med, så er det muligt at gå en anden vej, så I undgår stigningerne, men stadig kan følge eventyret.

Målgruppen for eventyret er børn i alderen 3-6 år – men det er også en hyggelig fortælling for større søskende.

Lyst til at prøve nye natureventyr eller børneskove?

I Viborg Kommune kan du komme på natureventyr 9 steder. Hvert eventyr er unikt og byder på smuk natur. Se eventyrerne her: https://viborg.dk/oplevelser-og-fritid/ud-i-naturen/aktiviteter-i-naturen/natureventyr/

I Viborg Kommune er der 6 forskellige børneskove, der er lavet i samarbejde med det enkelte lokalområde. De er derfor meget forskellige og et besøg værd, når I som familie skal på tur.

Se børneskovene her: https://sundhedscenter.viborg.dk/for-borgere/sundhedstilbud-uden-henvisning/natur/boerneskove/

Video-hilsen fra Børneskoven

COVID-19

Det er deltagernes eget ansvar at overholde afstandskrav, håndhygiejne og de øvrige krav/råd fra sundhedsmyndighederne.

 

Rigtig god tur!