You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Lån materialer til børns udvikling - Legeteket

I Legeteket kan du låne materialer, som stimulerer dit barn sprogligt, kognitivt og motorisk. Du kan eksempelvis låne specialdyner og kufferter til dialogisk læsning.

Legeteket er midlertidigt lukket på grund af flytning til Viborg Hovedbibliotek. 

Legeteket er et sted, hvor du kan komme og låne ting til dit barn, hvis det aldersmæssigt er mellem 0 år og til og med 3. klassetrin. Legetekets materialer  henvender sig til børn, der har brug for særlig støtte og stimulering. Det kan være både sprogligt, kognitivt og motorisk.

Hvad kan du låne i Legeteket?

Legeteket har en samling af udviklingsstimulerende materialer som f.eks. pædagogisk legetøj, sprog-, førskole-, motoriske- og sansemæssige materialer.

I Legeteket har vi personale, som kan hjælpe og rådgive dig i brugen af materialer, som understøtter dit barns niveau og udvikling.

I Legeteket er der en stor samling af kufferter til dialogisk læsning. Kufferterne henvender sig fortrinsvis til børn i alderen 0-6 år. Kufferterne kan med stort udbytte bruges hjemme af forældrene.

Legeteket udlåner tyngdeposer og specialdyner til afprøvning i tre uger. Poserne og dynerne er forbeholdt børn og unge til og med 10. klasse.

Formålet med udlånet er, at du finder ud af hvilken dyne, der fungerer bedst for dit barn, inden du køber en dyne eller søger om tilskud til en dyne ved kommunen.

Praktisk information om udlån fra Legeteket

Materialerne er gratis at låne i en aftalt periode.

Du har som låner erstatningspligtig for skader eller bortkomst af de lånte materialer. 

Du kan kun låne materialer i Legeteket efter forudgående aftale ved personalet pr. telefon eller mail.

Legeteket

Vævervej 10b
8800 Viborg

Åbningstid

Tirsdag:

8.00-16.00

Onsdag:

8.00-15.00

Torsdag:

12.30-16.00