You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Bjerringbro - Stærkærvej 18

Er du til trygge rammer, god plads og masser af lokalt liv, vil du elske at bo i Bjerringbro. Her er godt at være og ikke langt til alt det, man har brug for i en moderne hverdag – indkøb, kulturliv, fritidsaktiviteter og gode uddannelsesmuligheder. Her er boliger for enhver smag og pengepung, når du vil købe. Og drømmer du om at bygge nyt, får du ikke bedre rammer. I Bjerringbro får du meget for pengene. Udforsk mulighederne for at bygge og bo lige midt i Gudenådalen og tæt på det hele.

midtiheleverden.dk

Se korte film om Bjerringbro

Ovenstående mindstepris er inklusiv moms, tilslutningsbidrag til kloak (1 bolig) og udstykningsomkostninger.

Prisen omfatter eksisterende forsyningstilslutning. Ved eventuel opførelse af tæt-lav beboelse skal køber selv betale udstykning og eventuelle yderligere tilslutningsafgifter.

Den ledige grund er annonceret til salg den 27. januar 2021 og skal herefter i mindst 14 dage være i offentligt udbud, hvilket betyder, at grunden ikke kan sælges eller reserveres i denne periode.

Købstilbud sendes på mail til nedenstående mail adresse, inden den nævnte frist. Grunden vil blive solgt til højestbydende. 

koebstilbud@viborg.dk

Tilbud skal afgives i hele tusinder kr., og der accepteres ikke flydende bud. Købstilbud skal være Trafik og Veje i hænde senest torsdag den 11. februar 2021, kl. 10.00. Resultatet af budrunden forventes at blive formidlet samme dag.
Viborg Kommune er ikke forpligtet til at sælge til den udbudte pris. Købstilbud er fortrolige indtil der er underskrevet købsaftale. Det vil sige, at du ikke kan få oplyst hvor mange, der har sendt købstilbud ind samt hvor højt, der er budt.


Lokalplan 
Lokalplan nr. G.019-1 + Tillæg 1 - Område til blandet bolig og erhverv ved
Stærkærvej i Bjerringbro

Byggemodning: På grunden er nedrevet en beboelsesejendom og der kan forekomme lettere ansamlinger af byggeaffald under jorden, som kommunen ikke har haft kendskab til eller er stødt på i forbindelse med nedrivningsarbejdet. Hvis der under byggearbejde stødes på bygningsdele under jordoverfladen, kontaktes Viborg Kommune, Trafik og Veje.

 

Kontakt

Helle Blichfeldt

Tlf: 87 87 50 06