You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Mønsted - Flagermusvej - på vej

Mønsted byder på alt det, de fleste ønsker. Tryghed for både den unge familie og de lidt ældre. Ro til at pleje fritidsinteresserne, huset og haven. Mulighed for bevægelse i idrætsforeningen og sportshallen, hvor der er fitness, badminton, fodbold, e-sport, håndbold, tennis, mountainbike, løbe- og vandrehold mm. Børnene vil synes om Børnehuset med vuggestue og børnehave og skolen, hvor der er SFO og undervises fra 0. til 9. klasse.
Der er kultur og fællesskab i Kulturhuset, fritidsklubben, ungdomsklubben, jagtforeningen og ældreklubben. Byen og omegnen summer af liv sommer og vinter.
Her er der byggegrunde til absolut overkommelige priser – i byen eller på landet med plads til både heste og kaniner. Mønsted ligger kun 15 min. fra Viborg, og der er også kort køreafstand til byerne Holstebro, Skive og Herning.

monstedby.dk

Se kort film om Mønsted 

Vi byggemodner 6 parcelhusgrunde og 6 grunde til række-/dobbelthuse i 2021 og forventer at kunne udbyde grundene til salg i november måned 2021

Udstykningsforslag
Foreløbige mål på grundene (pdf)

Lokalplan (pdf)

Kontakt

Helle Blichfeldt

Tlf: 87 87 50 06