You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Stoholm - Kløvervænget

Stoholm er en by i rivende udvikling, men der er stadigvæk tid til at tage hånd om hinanden og byen – og det gør man. Bypedellerne sørger for, at byen fremstår fra sin bedste side, og Stoholm Hjerteløbere rykker ud ved hjertestop på alle tider af døgnet. Stoholm ligger lige midt imellem Viborg og Skive, og på bare ca. 10 min med tog kan du komme til centrum af de to byer. Byen har et rigt handelsliv med både dagligvare- og specialbutikker, og den aktive og fantasifulde handelsstandsforening laver spændende events året igennem. Foreningslivet blomstrer i byen, og der er et stort udbud af fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud. Stoholm har alle former for pasningsmuligheder, skole, lægehus, tandlæge og apotek, og der er ikke langt til dejlige naturoplevelser.

stoholmby.dk

Se kort film om Stoholm

Fakta om grunden

Ovenstående mindstepriser er:
Inklusiv moms, tilslutningsbidrag til kloak og udstykningsomkostninger 
Eksklusiv tilslutningsbidrag til el, vand, varme og tinglysningsafgift   

De ledige grunde er annonceret til salg den 30. marts 2021 og skal herefter i mindst 14 dage være i offentligt udbud, hvilket betyder, at grundene ikke kan sælges eller reserveres i denne periode. 

Købstilbud på én eller flere grunde sendes til nedenstående mail adresse, inden den nævnte frist. Grundene vil blive solgt til højestbydende.

koebstilbud@viborg.dk
Benyt venligst denne tilbudsblanket (pdf)

Købstilbud skal være Trafik og Veje i hænde senest mandag den 19. april 2021, kl. 12.00. Resultatet af budrunden forventes at blive formidlet ca. 2 dage efter fristen.
Viborg Kommune er ikke forpligtet til at sælge til den udbudte pris. Købstilbud er fortrolige indtil der er underskrevet købsaftale. Det vil sige, at du ikke kan få oplyst hvor mange, der har sendt købstilbud ind samt hvor højt, der er budt.

Måleblad
Kort med grundens mål (pdf)

Lokalplan 
Lokalplan nr. 03.B.1201 - Nyt boligområde i Stoholm

Særligt for området
Det bemærkes, at det i forbindelse med budgetforlig 2021-2024 er afsat midler til ny skole i Stoholm by og i forbindelse med Stoholm Kultur- og Idrætscenter. Dvs. forventelig i området øst for grundenes placering. 

Grundejerforening
Der er medlemspligt til grundejerforeningen           

Elforsyning 
N1 - Tilslutningsbidrag - 18.500 kr. betales til Viborg Kommune på overtagelsesdagen.

Vandforsyning 
Stoholm Vandværk - Tilslutningsbidrag - 24.250 kr. betales til Viborg Kommune på overtagelsesdagen.

Varmeforsyning 
Stoholm Varmeværk - Tilslutningsbidrag ca. 25.000 kr. (2019) betales direkte til varmeværket

 

Kontakt

Helle Blichfeldt

Tlf: 87 87 50 06