You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Stoholm - Krokusparken - storparcel

Stoholm er en by i rivende udvikling, men der er stadigvæk tid til at tage hånd om hinanden og byen – og det gør man. Bypedellerne sørger for, at byen fremstår fra sin bedste side, og Stoholm Hjerteløbere rykker ud ved hjertestop på alle tider af døgnet. Stoholm ligger lige midt imellem Viborg og Skive, og på bare ca. 10 min med tog kan du komme til centrum af de to byer. Byen har et rigt handelsliv med både dagligvare- og specialbutikker, og den aktive og fantasifulde handelsstandsforening laver spændende events året igennem. Foreningslivet blomstrer i byen, og der er et stort udbud af fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud. Stoholm har alle former for pasningsmuligheder, skole, lægehus, tandlæge og apotek, og der er ikke langt til dejlige naturoplevelser.

stoholmby.dk

Se kort film om Stoholm

Ovenstående mindstepriser er inklusiv udstykningsomkostninger, men eksklusiv moms og tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme.

Lokalplan 
Lokalplan nr. 03.B.06.03/F.03 - Bolig- og fritidsområde ved Anemonevej i Stoholm

Grundejerforening
Der er medlemspligt til grundejerforening

Elforsyning 
N1 - Tilslutningsafgift indbetales direkte dertil

Vandforsyning 

Stoholm Vandværk - Tilslutningsafgift indbetales direkte dertil

Varmeforsyning 
Stoholm Varmeværk planlægger at lægge forsyningsledninger i området i 2023.

Kontakt

Helle Blichfeldt

Tlf: 87 87 50 06