You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Viborg - Møgeltoft vest - Storparceller

Viborg er en af landets ældste og mest centrale byer, placeret midt i en enestående natur med bakker, søer, ådale og skove. I mange år siden vikingetiden har Viborg været et centralt og betydningsfuldt mødested i hjertet af Jylland – kulturelt, religiøst og geografisk. Her hyldede man danernes konge på tinge, her gjorde man holdt på pilgrimsrejsen til Rom og her havde den danske reformation sin vugge.

Møgeltoft Vest har en central beliggenhed, tæt på bydelens institution, indkøbsmuligheder i Viborg Storcenter og Center Vest - og med cykelstisystem til Viborg centrum.

Ovenstående mindstepriser er inklusiv udstykningsomkostninger, men eksklusiv moms og tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme.

Den ledige grund, Skovlyst,  er annonceret til salg den 7. september 2021 og skal herefter i mindst 14 dage være i offentligt udbud, hvilket betyder, at grunden ikke kan sælges eller reserveres i denne periode.

Købstilbud sendes på mail til nedenstående mail adresse, inden den nævnte frist. Grunden vil blive solgt til højestbydende. 

koebstilbud@viborg.dk

Tilbud skal afgives i hele tusinder kr., og der accepteres ikke flydende bud. Købstilbud skal være Trafik og Veje i hænde senest fredag den 24. september 2021, kl. 10.00. Resultatet af budrunden forventes at blive formidlet samme dag.
Viborg Kommune er ikke forpligtet til at sælge til den udbudte pris. Købstilbud er fortrolige indtil der er underskrevet købsaftale. Det vil sige, at du ikke kan få oplyst hvor mange, der har sendt købstilbud ind samt hvor højt, der er budt.


Måleblad
Kort med grundens mål (pdf)

Lokalplan
Lokalplan nr. 494 - Boligområde vest for Møgeltoft, Viborg Vest (pdf)

Grundejerforening
Der er medlemspligt til grundejerforening           

Elforsyning
Net8800 - Tilslutningsbidrag afregnes direkte dertil.

Vandforsyning
Viborg Vand - Tilslutningsbidrag afregnes direkte dertil

Varmeforsyning
Viborg Fjernvarme - Tilslutningsbidrag afregnes direkte dertil.

Kontakt

Helle Blichfeldt

Tlf: 87 87 50 06