You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Viborg Kommune tager kun imod elektroniske fakturaer fra vores leverandører. Det gælder også fakturaer til kommunale institutioner som fx skoler, daginstitutioner, plejehjem m.v. Fakturaen skal være i det elektroniske format OIOUBL. Har du spørgsmål til betaling af en faktura, som du har sendt til Viborg Kommune, kan du kontakte den afdeling/medarbejder du har stilet fakturaen til.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan sende elektronisk faktura ?

Det er også muligt at sende en papir-faktura til et Læsind-bureau, som herefter sørger for at sende en elektronisk udgave til os.

Endelig kan fakturaen indtastes på en fakturaportal, eksempelvis virk.dk, eller på vores egen fakturablanket på viborg.dk. 

 

Husk det rigtige EAN-lokationsnummer

Når du sender en elektronisk faktura til Viborg Kommune, er det vigtigt, at fakturaerne ankommer til den rigtige modtager.

Ikke blot den rigtige myndighed, men også den rigtige person eller afdeling.

Husk derfor at bruge det rigtige EAN-nummer - Viborg Kommunes ansatte har pligt til at oplyse nummeret ved bestilling eller køb af varer og tjenesteydelser.

CVR nummer

Viborg Kommunes CVR nr. 2918 9846

 

Gebyrer

Hverken loven eller bekendtgørelserne giver leverandører mulighed for at pålægge Viborg Kommune gebyrer.

Det er derimod i lovens forarbejder forudsat, at indførelse af elektronisk fakturering også rummer besparelsespotentiale for leverandørerne, hvilket skulle fjerne behovet for gebyrer - uagtet at indførelse af elektronisk fakturering måtte medføre investeringsomkostninger for leverandørerne.

Pålægger leverandøren gebyr uden at det udtrykkeligt er aftalt, er Viborg Kommune derfor berettiget til at afvise det.

Du kan læse mere i bekendtgørelse af lov om offentlige betalinger m.v.

Kontaktoplysninger

Systemgruppen

30762007
Prinsens Alle 5
8800 Viborg

Systemgruppen

Kontakttidspunkter

Mandag til onsdag

Kl. 08.00 - 14.30

Torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

Fredag

Kl. 08.00 - 12.30