You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Projekter 2019

Se projekterne der i 2019 fik tildelt penge som følge af Byrådsdagen. I alt blev der uddelt 148.000 kr.

Søndre Skole: termoplastfigurer til skolegården 25.000 kr.

termoplastfigurerne kan aktivere mange elever på én gang og kan bruges af alle elever på skolen uanset klassetrin. Derudover lægger det optil leg, sjov og bevægelse sammen med klassekammeraterne. 

Houlkærskolen: Afskærmede arbejds- og slap-af-møbler 14.000 kr.

Houlkærskolen fik midler til at indkøbe afskærmede sofaer, der både giver mulighed for afslapning og arbejdsro.

Skals Skole: Medieudstyr 17.000 kr.

Skals Skole fik midler til at købe medieudstyr, som kan bruges til musicals, valgfag, ekskursioner, PR-video m.fl.

Møllehøjskolen: Kulisseby til rollespil og frikvarter 10.500 kr.

Møllehøjskolens elever har haft en aktiv rolle i at etablere Møllehøjskolens projekt fra Byrådsdagen 2019. Elever fra mellemtrinnet har både gravet punktfundamenter ned, målt ud, brugt Pythagoras, savet, sømmet og skruet – og desuden designet det hele selv. De små huse skal fungere som rollespilskulisser og kan bruges til både kro, troldmandshytte eller fængsel – kun fantasien sætter grænser.

Hald Ege: Cykler 16.000 kr. 

Hald Ege Skole fik midler til at købe cykler, som eleverne kan bruge som et klimavenligt transportmiddel, der både skaber bevægelse og giver frihed.
Ikke modtaget billeder

 

Rødkærsbro: Bord- og bænkesæt til udendørs spiseområde (3.800 kr.) og softbokse (2.580 kr.)

Rødkærsbro skole har fået nyt bord- og bænkesæt til gården, hvor sommersolen kan nydes. Dertil fik skolen også midler til at købe softbokse (til lyssætning, når der filmes), som et mediecrew bestående af elever allerede har fået glæde af i en emneuge.

 

Egeskovskolen: Bord- og bænkesæt 7.500 kr. 

Egeskovskolen modtog midler til at indkøbe bord- og bænkesæt til skolegården for at øge elevernes lyst til at være ude i den friske luft.

Vestre skole: Ungdomsmiljø 23.500 kr. 

Vestre Skole fik midler til at indkøbe møbler til et “ungdomsmiljø”, der både kan fungere som et sted man kan spise, arbejde og være sammen med venner på kryds og tværs af klasser og alderstrin.

 

Stoholm Skole: basketballmål 6.000 kr. 

Stoholm Skole fik midler til at etablere udendørs basketballmål. De nye stolper til målene er ved at blive lavet, så eleverne inden længe kan komme i gang med at spille.

Finderuphøj Skole: Aktivitetsredskaber til frikvarter 12.000 kr.

Finderuphøj skole fik midler til at købe aktivitetsredskaber til frikvartererne, så eleverne kan få nogle mere aktive pauser og på den måde styrke fællesskabet.

Vestervang Skole: udeliv ved etablering af basketballmål 5.000 kr. 

Vestervang Skole fik midler til at etablere udendørs basketballmål. 

Frederiks Skole: udvidelse af indianerby 5.000 kr. 

Frederiks Skole fik midler til at udvide deres “indianerby”, som blev etableret efter en tildeling ved forrige Byrådsdag i 2018.

 

I alt 148.000 kr.