You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Botilbuddet Gl. Finderupvej

Gl. Finderupvej er et ikke-døgndækket botilbud beliggende i Viborg for borgere over 18 år med psykiske og sociale problemstillinger.

INDHOLD

Om Gl. Finderupvej

Botilbuddet Gl. Finderupvej er beliggende ca. 2,5 km. fra Viborg centrum i gåafstand til handlemuligheder og offentlig transport.

Antal pladser

Gl. Finderupvej består af 7 selvstændige boliger samt fælleshus med mulighed for socialt samvær.

Gl. Finderupvejs fokus

På Gl. Finderupvej fokuserer vi på, at borgerne udvikler sig og udnytter egne evner og kompetencer maksimalt. Det gør vi ved, at vi målrettet støtter borgerne i selv at tage ansvar og ejerskab for eget liv.

Støtte i hverdagen

På Gl. Finderupvej tilbyder vi psykosocial rehabiliterende indsatser, således borgernes individuelle recoveryproces understøttes.

Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab. Vi samarbejder om, at du bliver i stand til at leve det liv, du ønsker - alt efter dine specifikke udfordringer i livet. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde støtte til:

  • Struktur på dagligdagen
  • Praktiske dagligdags gøremål
  • Socialt samvær
  • Vedligeholde/skabe netværk/sociale relationer
  • Fritidsaktiviteter

Den Sundhedsfaglige Indsats

Vi arbejder også med sundhedsfaglige indsatser. De omfatter både det daglige arbejde med de 12 sundhedsfaglige problemområder (som man kan se mere om i filmen nedenfor) og en årlig sundhedssamtale, som alle beboere bliver tilbudt. Samtalen er borgerens rum til selv at sætte ord på sin sundhed - både fysisk, socialt og psykisk. Samtalen kan føre til, at der sættes nye sundhedsrelaterede mål sammen med beboeren. Hos os understøtter det socialfaglige og sundhedsfaglige arbejde hinanden til gavn for den enkelte beboer.

Animationsfilm om Den Sundhedsfaglige Indsats i Viborg Kommune

Kontakt

Botilbuddet Gl. Finderupvej

25 79 75 62
Gl. Finderupvej 7E
8800 Viborg

Telefontid alle dage

08.00 - 22.00

Afdelingsleder Mette Frølund

93 59 80 67

mk5@viborg.dk