You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Hjemme- og sygeplejen

Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering leverer praktisk hjælp, personlig pleje og sygepleje, til dig der bor i eget hjem, men som har brug for hjælp til at klare hverdagen.

Det er Visitation Sundhed og Omsorg der træffer afgørelse om tildeling af hjælp. Er du tildelt hjælp, så kan vi hjælpe dig i dit hjem.

Vores hjælp kan være til personlig pleje, praktisk hjælp og sygepleje. Personlig pleje er hjælp til personlig hygiejne, at få tøj på, at komme ud af sengen, hjælp til at spise m.m. Praktisk hjælp er hjælp og støtte til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet som fx hjælp til rengøring, tøjvask og indkøb. Vi yder sygepleje og behandling, forebygger sygdom og fremme sundhed,

Den hjælp, du kan få, er et supple­ment til de opgaver, du eller andre i husstanden ikke selv kan klare. Målet er, at du bliver i stand til at klare så meget som muligt selv længst muligt.

Hjemmeplejen er opdelt i distrikter. Du kan nedenfor se, hvilket distrikt der kommer på din adresse og finde kontakt oplysninger på de enkelte distrikter.

Se hvor du hører til på kortet og klik på link for at finde kontakt oplysninger til dit distriktet.