You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Støtte og tilbud til veteraner

Veteraner har igennem udsendelser ydet en indsats for det danske samfund - en indsats Viborg Kommune gerne vil værdsætte og anerkende ved at yde en fokuseret støtte til veteranerne og deres pårørende.

INDHOLD
Flagdag 2020

Indsatser for veteraner og pårørende

For at sikre støtten til veteranerne, har Viborg Kommune etableret en Veteranindsats, bestående af en veterankoordinator og veteranstøtteperson.

Deres opgaver er at sikre, igennem et tæt samarbejde med veteranen og de pårørende, at de får den indsats og hjælp, der skal til for at kunne håndtere de udfordringer, de måtte stå overfor. Målet er at få en så meningsfyldt tilværelse som mulig.

For at man som veteran eller pårørende kan få støtte og vejledning igennem Veteranindsatsen, kræver det, at man er bosiddende i Viborg Kommune og har været udsendt af den danske stat til et krise- eller krigsområde eller er pårørende til en, der har.

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Vi holder til på JobIgen, Nørremarksvej 17 i Viborg.

Kig ligeledes ind forbi vores facebookside, hvor vi løbende opdaterer med information, tilbud og arrangementer på veteranområdet.

Veteranindsatsens opgaver

I Veteranindsatsen er vi bredtfavnende og kan støtte i mange tilfælde, stort som småt. Vi kan blandt andet hjælpe som samlet indgangsvinkel til kommunen for veteraner og pårørende, rådgive omkring offentlige og frivillige tilbud, mentaltræning, støtte som bisidder, hjælpe med opstart af tilbud til veteraner, give anonym rådgivning osv.

Ligeledes har vi flere forskellige tilbud og indsatser som kan skræddersys til den enkelte veteran eller pårørende, så I får den hjælp, der giver mening for jer.

Hvis du har spørgsmål og vil høre mere om mulighederne for støtte igennem Veteranindsatsen, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt

Rasmus Feddern Donbæk - veterankoordinator

Rasmus Feddern Donbæk

Veterankoordinator

Rasmus har en baggrund fra Forsvaret igennem 14 år og er tidligere udsendt til Afghanistan. 
Rasmus har også været ansat som beskæftigelsesfaglig medarbejder i Job og Sundhed og er endvidere autoriseret fysioterapeut.

Rasmus er at træffe alle ugens dage kl. 08.00 - 15.30

Tlf: 87 87 45 15
Harry Møller - veteranstøtteperson

Harry Møller

Veteranstøtteperson

Harry har en baggrund fra Forsvaret igennem 28 år og har været udsendt af flere omgange.
Harry har også en lang række uddannelser med sig, bl.a. er han uddannet NLP mentaltræner, coach og psykoterapeut.

Harry er at træffe mandag - onsdag kl. 08.00 - 15.30

Tlf: 87 87 45 20