You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Tilgængelighed

Handicaprådet har et stort fokus på tilgængelighed for handicappede borgere i Viborg Kommune.

Tilgængelighedsprisen

Handicaprådet uddeler hvert år Tilgængelighedsprisen til en person, virksomhed eller forening i Viborg Kommune, der har gjort en særlig indsats for tilgængelighed for alle.

Tilgængelighed i bred forstand

Handicaprådet har en bred forståelse af begrebet ’tilgængelighed’, og prisen kan gives for en ekstraordinær indsats, som f.eks. fysiske forhold, tilgængelighed for alle til kultur, friluftsliv og sport eller nye tiltag for at lette kommunikationen for grupper med handicaps.

Tilgængelighedsprisen kan betragtes som et skulderklap til dem, der har gjort en forskel for tilgængeligheden i kommunen.
– Handicaprådet

Luni Smil får tilgængelighedspris i 2021

Den 23. august 2021 uddelte Viborg Handicapråd tilgængelighedsprisen til omsorgsklovnen Luni Smil for hendes særlige evne til at skabe smil og livsglæde for alle mennesker.

Humør- og glædespreder, utæmmelig energi, evne til at få andre mennesker til at have værdi for hinanden. Det er blot nogle få af de mange rosende ord Luni Smil fik, da hun modtog Handicaprådets tilgængelighedspris 2021.

Kontakt

Kontaktpersoner i Handicaprådet

Prinsens Alle 5
8800 Viborg

Kontaktperson

Sekretær

Niels Broch Knudsen

ncbk@viborg.dk

Doris Gadegaard

dog@viborg.dk