You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Mønsted

Realiseringsplanen for Mønsted er under udarbejdelse og en gruppe af lokale repræsentanter samarbejder med Viborg Kommune om at kvalificere de lokale ønsker for byen

Realiseringsplanen Mønsted er i udførelsesfasen. Der er i byen nedsat en bredt funderet følgegruppe med deltagelse fra byens foreningsliv, erhvervsliv, borgere mv.

Følgegruppen har siden foråret 2020, og i samarbejde med Viborg kommune, arbejdet med hvilke projekter, der skal realiseres i Mønsted i forbindelse med Realiseringsplanen.

Der er nu udarbejdet et program, som følgegruppen vil præsentere på et borgermøde, inden det sendes videre til politisk godkendelse og til orientering i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Borgermøde

Der er holdt borgermøde 21. oktober 2020 i Mønsted Kulturhus.

Se invitation til borgermøde (pdf) 

 

Støtte

Områdefornyelsen gennemføres med økonomisk støtte fra Bolig- og Planstyrelsen.

Teknik & Miljø - Strategi og Udvikling

87 87 86 01
Send en sikker mail Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer