You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Leder af Visitation Sundhed og Omsorg

Ansættelsessted

Visitation Sundhed og Omsorg, Viborg

Tiltrædelse

1. juni 2023

Ansøgningsfrist

12.04.2023

Opret ansøgning
 
Er du en leder, der kan skabe gode relationer, og har du fokus på den rehabiliterende indsats? Så er du måske Viborg Kommunes nye leder for Visitation Sundhed og Omsorg.
 

Som leder af Visitation Sundhed og Omsorg får du ansvaret for 65 medarbejdere, samt tre ledere i direkte reference, to teamledere i myndigheden og en leder af Hjælpemiddelservice og Træning og hverdagsrehabilitering.
 
Du refererer til omsorgschefen og kommer til at indgå i ledergruppen på omsorgsområdet. Her får du, i samarbejde med de tre øvrige i ledergruppen, ansvaret for tværgående projekter og indsatser.
 
Vores ambition er, at den enkelte borger understøttes i at udnytte sine egne ressourcer bedst muligt. Vi udvikler hele tiden på vores indsatser og samarbejder internt og eksternt for at opnå en stærk og koordineret indsats for borgeren. Du kommer derfor til at spille en afgørende rolle i at skabe sammenhæng for borgeren i Viborg Kommune.
 
Vi forventer samtidig, du er garant for, at borger og samarbejdspartnere oplever et professionelt og ordentligt samarbejde med myndigheden, hvor borgeren og den rehabiliterende indsats er central - hver dag.
 


Om dig
Det er vigtigt for os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og et grundlæggende fagligt kendskab til området. Erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation er en fordel.
 
Det er også væsentligt, at du har erfaring med ledelse af organisatoriske forandringer og har en god portion organisatorisk nysgerrighed. Erfaring med økonomistyring og budgetlægning bliver vægtet højt.
 
Vi har brug for en leder, der arbejder for en samlet indsats, og som kan bygge broer i hele organisationen – gerne med et smil. Du ved, at de fælles løsninger oftest er de mest bæredygtige, og du udviser både ydmyghed, lydhørhed og respekt for at drage læring af fortiden, være nysgerrig på nutiden og involverende i forhold til fremtiden.
 

Om arbejdspladsen
Visitation Sundhed og Omsorg er indgangen til hovedparten af de ydelser, der leveres indenfor fagområderne Sundhed og Omsorg.
 
Du bliver leder af et veldrevet område, hvor medarbejdere og ledere har en høj faglighed, tilgængelighed og en stor fleksibilitet. På omsorgsområdet arbejder vi sammen på tværs af andre fagområder. Vores fokus er i fællesskab at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv - hele livet.
 
Vi tilbyder en gruppe dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere – kendetegnet ved en stor og mangfoldig faglig spændvidde. Det er samtidigt en gruppe medarbejdere med et stærkt sammenhold og stor loyalitet. Og vi sætter alle pris på en god portion humor.
 

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed= MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en Sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af Viborg Kommune og sætter mål, som skaber værdi for borgerne. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk.Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. juni 2023.


Samtaler
Vi holder første samtale den 19. april 2023 og anden samtale den 25.april 2023. Kandidater, der går videre til anden samtale, får inden lavet en profilanalyse af Viborg Kommunes HR- afdeling.
 

Få mere at vide om stillingen
Læs mere om jobbet i job- og kompetenceprofilen her.
Læs mere om Sammenhængsmodellen her.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte omsorgschef Maila Tandrup på telefon 51 15 68 40.
 

Kontakt

Maila Brown Lundberg Tandrup - 51 15 68 40