You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Social- og sundhedsassistentelever

Ansættelsessted

Sekretariatet (SSO), Viborg

Tiltrædelse

01-08-2023

Ansøgningsfrist

09.06.2023

Opret ansøgning
Tag en uddannelse hvor du kommer tæt på mennesker – i en kommune der understøtter din personlige og faglige udvikling. 
 
Som social- og sundhedsassistentelev kommer du hver dag tæt på mennesker, der har brug for pleje og omsorg. Du arbejder med den grundlæggende sygepleje, herunder med at støtte borgeren i at kunne klare mest muligt selv. 
 
Din primære opgave er at støtte borgerne i det liv, de ønsker. Du arbejder med mennesker, som har brug for hjælp til at klare hverdagen, fordi de er syge, handicappede eller svækkede. Ofte vil det være dig, som har ansvaret for at koordinere og udføre nogle af de grundlæggende sygeplejeopgaver. Dermed er det også dig, som er den, der på tætteste hold kan observere forandringer, der skal reageres på. 
 
I Viborg Kommune har vi fokus på rehabilitering. Vores mål er at borgeren får mulighed for at klare hverdagen selvstændigt så lang tid som muligt. Derfor vil du ofte deltage i planlægningen og udførelsen af genoptræningsprogrammer. 
 
Du vil ofte få en tæt kontakt med dem, du hjælper, og være den, der taler med borgeren om, hvad der er vigtigt i hans eller hendes liv. Du er professionel med hjertet. 
 
5 + 1 fordele ved uddannelsen til SOSU-assistent i Viborg Kommune 
  1. Du får løn under hele uddannelsen til social- og sundhedsassistent. 
  2. Du kommer hurtigt ud i arbejdslivet. Uddannelsen består af skole og oplæringsophold og tager 2 år og 10 måneder. 
  3. Du bliver en del af en elevgruppe på uddannelsen og af et team af kolleger på tværs af faggrupper i oplæringen. 
  4. Under oplæringen får du en fast oplæringsvejleder, som er der for at støtte dig i din faglige og personlige udvikling. 
  5. Du har mange muligheder for at videre- og efteruddanne dig, når du er færdiguddannet. Du kan f.eks. gå videre på mellemlange videregående professionsuddannelser. Mens du er i oplæring, får du også tilbudt kompetenceudvikling på jobbet. 
Bonusfordelen: 
Du kommer tæt på mennesker, der har brug for pleje og omsorg i en branche, der hele tiden er i udvikling og forandring 
Læs mere om social- og sundhedsassistentuddannelsen i Viborg kommune her. 
 
Inden du trykker på opret ansøgning, skal du have en elektronisk udgave af dit eksamensbevis, CV, tidligere eksamenspapirer, udtalelse osv., så du er klar til at vedhæfte dem i ansøgningsskemaet. 

Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest. 

Kontakt

Mette Brøndum Mouritsen - 21 36 65 13
Susanne Aas - 87876057