You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 27.09.2021

March mod Ensomhed kommer til Viborg

Den 2. og 3. oktober 2021 inviteres alle til at gå med, når March mod Ensomhed er i Viborg. Marchen er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor initiativtageren Patrick Cakirli går gennem landet for at sætte fokus på fællesskab og kampen mod ensomhed.

Hvert år fra uge 33 til og med uge 40 sætter Patrick Cakirli, stifter af March mod Ensomhed, nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring. Her vandrer han 1.600 kilometer igennem hele Danmark og samler på vejen ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Ventilen Danmark - en nonprofitorganisation, der forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge.

Konceptet for March mod Ensomhed er, at Patrick ikke må gå, hvis han ikke har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Du kan gå med!

Patrick og March mod Ensomhed er i Viborg 2 dage - og du kan gå med! Det er gratis at deltage, og du må gå med så langt, du har lyst til.

Lørdag den 2. oktober 2021

Ca. 10.15: Patrick krydser kommunegrænsen mellem Skive og Viborg. Overleveringen foregår mellem de 2 lokalafdelinger fra Ventilen.

Ca. 16.00: Ankomst til Viborg Rådhus

18.00-21.00: Fællesspisning og foredrag med Patrick på Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg

Se ruten fra Skive til Viborg her (rute 48)

Du kan tilmelde dig via Facebook her.

Søndag den 3. oktober 2021

07.30: Fælles morgenmad for alle deltagere foran Viborg Rådhus

08.00: Afgang fra Viborg Rådhus

Se ruten fra Viborg til Haderup her (rute 49)

Du kan tilmelde dig via Facebook her.

Fællesspisning og foredrag med Patrick

Lørdag den 2. oktober kl. 18.00-21.00

Kom til en hyggelig aften med fællesspisning og inspirerende foredrag med Patrick. Aftenen arrangeres i samarbejde med De Frivilliges Hus og afholdes på Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg.

Tilmeld dig arrangementet ved at skrive en mail med navn og antal til rikke@frivilligeshus.dk. Der er plads til 50 gæster og tilmeldingen er først-til-mølle.

Middagen er gratis, men i stedet er du velkommen til at betænke March Mod Ensomheds Landsindsamling ’21, som i år støtter Ventilen Danmark. En organisation der forebygger ensomhed blandt unge. Ventilen har også en afdeling i Viborg.
Du kan give din donation på Mobilepay 425000 eller ved bankoverførsel 1686 3232619987.