You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 01.12.2022

Overtandlæge flytter til København

Pernille Endrup Jacobsen flytter til København, og har derfor opsagt sin stilling som overtandlæge med udgangen af december 2022.

Den 1. august 2022 tiltrådte Pernille Endrup Jacobsen som overtandlæge i Viborg Kommunes Tandpleje, hvor Pernille kom fra en lignende stilling i specialtandplejen i Region Midt.

Pernille har imidlertid truffet en beslutning om at flytte til København, og stopper derfor i Viborg Kommune med udgangen af året.  

- Jeg er rigtig glad for arbejdet som overtandlæge i Viborg Kommune, og det har derfor ikke været en nem beslutning om at flytte til København, da jeg sagtens kunne se mig ind i stillingen de næste mange år, udtaler Pernille Endrup Jacobsen.

- Vi er kede af, at Pernille har opsagt sin stilling, da vi er rigtig glad for samarbejdet. Pernille har allerede på den korte tid hun har været her formået at få et godt overblik over tandplejen og er begyndt at tegne sporene for en fremtidig udvikling, udtaler direktør for Børn & Unge, Søren Aakjær.

For at sikre mest mulig kontinuitet, så er det forventningen, at stillingen slåes op efter nytår.