You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 25.05.2023

Byrådet takker de frivillige

Torsdag den 22. juni under Snapsting, fejres alle frivillige i Viborg Kommune til et fælles arrangement på Domkirkepladsen med overskriften "Tak Frivillig". Byrådet er værter for arrangementet, som er en del af indsatsen "Frivillig - du gør en forskel".

Både Ulrik Wilbek og stand-up'er Torben Chris kommer til "Tak frivillig". Billedmontage: Viborg Kommune.
Både Ulrik Wilbek og stand-up'er Torben Chris kommer til "Tak frivillig". Billedmontage: Viborg Kommune.

- Vi er glade for, at vi har så mange engagerede frivillige i vores kommune, som gør en forskel for rigtig mange mennesker hver dag. Dem vil vi gerne sige tak til, og byrådet inviterer derfor alle frivillige til et hyggeligt fællesarrangement på Domkirkepladsen, siger Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg Kommune. 

Stand-up med Torben Chris og en SnapsTalk med Ulrik Wilbek om frivillighed er på programmet, når byrådsmedlemmer og frivillige mødes i hyggelige og uformelle rammer på Domkirkepladsen for at hylde frivilligheden. Senere samme aften fortsætter Birthe Kjær festen med koncert på scenen.

Frivillighed er en af byrådets store indsatser under Sammenhængsmodellen. Derfor fejrer vi frivilligheden i Viborg Kommune torsdag den 22. juni på Domkirkepladsen. Frivillige i alle slags foreninger - folkeoplysende, sociale, kulturelle m.fl. - er inviteret til en hyggelig og underholdende aften, hvor nøgleordet er fællesskab, og byrådet siger tak.
 

 

Program

Kl. 16.00 Pladsen og baren åbner

Kl. 17.00 Stand-up: Torben Chris

Kl. 18.15 Snapstalk: Ulrik Wilbek og Niels Sønderby om at "gøre en forskel"

Kl. 20.00 Koncert med Birthe Kjær.
 

 

Om indsatsen: Frivillig - du gør en forskel

Tak Frivillig-arrangementet den 22. juni, er en del af indsatsen "Frivillig - du gør en forskel".

Indsatsen blev skudt i gang i begyndelsen af 2023 af byrådet. Målet er at gøre Viborg Kommune til det bedste sted at være frivillig. Kort og godt.

Derfor hylder vi dem, der allerede gør en kæmpe indsats og ønsker at tiltrække mange flere. Samtidigt skal det være lettere at gøre en forskel sammen. Frivillige er nemlig de ildsjæle, der skaber de gode oplevelser og de gode relationer, som gør det rart at bo og leve lige her. Frivillige gør en forskel, fordi de har hjertet med.

"Frivillig - du gør en forskel" er en flerårig indsats, der skal hylde og styrke arbejdet med frivillighed i Viborg Kommune.

Yderligere oplysninger

 

Anders Kristensen, Teamleder for Idræt og Folkeoplysning, T: 87 87 30 24