You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 29.08.2022

KarupKølvrå har fået ny fælles identitet

Ved KarupKølvrås byfest i weekenden blev byernes nye fælles visuelle identitet endelig afsløret i form af nyt fælles logo, fælles hjemmeside, fælles Facebook-side og en film, der skal brande området.

KarupKølvrå har blandt andet fået en ny Facebookside, der skal være med til at styrke den fælles identitet.
KarupKølvrå har blandt andet fået en ny Facebookside, der skal være med til at styrke den fælles identitet.

KarupKølvrå er et dejligt sted midt i Jylland. Det ved mange af dem, der allerede bor der, og nu skal resten af verden også vide det. Samtidigt skal fællesskabet styrkes mellem de to byer og deres borgere, så de får en følelse af samhørighed og sammenhold.

 

Ved weekendens byfest i KarupKølvrå blev de nye tiltag lanceret i Karup Kultur- og Forsamlingshus.

Blandt de tiltag, der skal styrke den fælles identitet, er en ny hjemmeside, et fælles logo og en brandingfilm af 3,5 minutters varighed, der fortæller om alt det gode, området har at byde på. Derudover har KarupKølvrå Byforum fået ny Facebookside.

 

Se den nye brandingfilm

Se den nye hjemmeside på karupkølvrå.dk

Se KarupKølvrå Byforums nye Facebookside

 

Det nye coverfoto til Facebook og logo er vedhæftet.

 

Begejstring for resultatet

Klaus Nørreskov, der bor i KarupKølvrå var meget begejstret for den nye visuelle identitet:

- Det er en rigtig god video, der rammer godt og viser alle vores dejlige muligheder herude. Og filmen sætter fokus på vi er i hjertet af mange store byer, inklusiv en time til København. Det er fantastisk. Godt arbejde.

Baggrundsinfo

I efteråret 2020 blev et større projekt skudt i gang i samarbejde mellem Viborg Kommune og lokale aktører fra Karup-Kølvrå. Der blev nedsat forskellige arbejdsgrupper, som - lidt forsinket på grund af Corona - har arbejdet sideløbende.

Lanceringen af den nye fælles identitet er resultatet fra arbejdsgruppen "Fælles identitet".

Siden projektets start er der gennem workshops, borgermøder, høringsrunde og arbejdsgrupper blevet arbejdet ihærdigt på at finde nye veje og ideer til at binde de to byer sammen og skabe et godt sted at leve livet.

 

Yderligere oplysninger

Søren Jordhøj Aakjær, direktør for Børn & Unge, T: 87 87 10 00 / M: sjaa@viborg.dk