You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 16.06.2022

Kvindelandsholdet holder EM-forfest på Viborg Stadion

Årets Snapsting når knap nok at lukke festen, før en ny fest begynder i Viborg. Det danske kvindelandshold inviterer nemlig til EM-forfest på Viborg Stadion onsdag den 29. juni kl. 18.00, hvor de møder Norge i den sidste testkamp før EM i England.

Fokus og fællesskab på landsholdet i april, hvor kvindelandsholdet senest spillede hjemme i Viborg / Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk
Fokus og fællesskab på landsholdet i april, hvor kvindelandsholdet senest spillede hjemme i Viborg / Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Landstræner Lars Søndergaard, der netop i dag har udtaget sin EM-trup, er forventningsfuld forud for de to hjemmekampe i København og Viborg, inden afgangen til England:
- Vi glæder os selvfølgelig til at møde Brasilien og være det første danske kvindelandshold nogensinde, der spiller i Parken. Derefter bliver dejligt at vende hjem til Viborg og spille den sidste testkamp mod Norge på vores vante hjemmebane. Vi bliver altid modtaget af glade fans og et festligt pyntet stadion i Viborg. Den fantastiske opbakning vil give os lidt ekstra power - og forhåbentlig en sejr over Norge - inden EM-slutrunden.

 

Fodbold skal ses på stadion

Viborg Kommunes borgmester, Ulrik Wilbek har sat kryds i kalenderen den 29. juni, så han - som altid - kan sidde klar på lægterne, når kvindelandsholdet kommer på besøg:
- Jeg glæder mig både til kampen i Viborg og til at følge holdet i den efterfølgende slutrunde, siger Wilbek, og tilføjer: Fodbold skal ses på stadion! Derfor vil jeg selvfølgelig opfordre alle danske fans til at lægge vejen forbi Viborg, inden de tager til England - eller tager plads i sofaen for at følge EM-turneringen.

 

Forfest i fanzonen og stemning på lægterne

Kvindelandsholdets fans kan varme op i fanzonen foran Viborg Stadion allerede fra kl. 15.00. Som altid er der masser af sjove fodboldaktiviteter og mulighed for at malet danske flag på kinderne inden kampen. Og så vil den nye EM-sang blive afspillet både i fanzonen og på stadion.
 

Fans, der gerne vil være med til at sætte ekstra gang i fodboldfesten skal købe deres billetter i det specielle stemningsafsnit G - og uanset, hvor man sidder, kan man ende på storskærmens heppecam, hvis man gør sig bemærket ved at heppe rigtig godt igennem. 

Yderligere oplysninger

Pia Viller Arendt, projektleder for Viborg Kommune
Tlf. 31 18 63 16, mail: pia@viborgidraetsraad.dk

 

Alexander Paaske, presseansvarlig for Kvindelandsholdet, DBU Kommunikation
Tlf. 42 73 44 00, mail: alpa@dbu.dk

 

Informationer om presseaktiviteter opdateres løbende på dbu.dk/presse, hvor journalister og fotografer også kan søge om akkreditering. Deadline er 22. juni 2022.
 

Se lokale informationer om kvindelandsholdets hjemmekampe på viborg.dk/kvindelandsholdet
 

Billetter kan købes på billet.dbu.dk