You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 28.04.2021

Mød indenrigs- og boligministeren på lokale mødesteder rundt om i kommunen

Når Landdistriktsudvalget den 17. maj byder deltagerne velkommen til årets landdistriktskonference sker det i selskab med indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek / Pressefoto: im.dk / Claus Bech
Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek / Pressefoto: im.dk / Claus Bech

Konferencen streames fra Verdenskortet i Klejtrup ud til fem lokale mødesteder, hvor interesserede borgere kan tilmelde sig og få mulighed for at komme i dialog med ministeren og øvrige politikere.

Formand for Landdistriktsudvalget, Mette Nielsen siger om årets konference:
- Vi er meget glade for, at Kaare Dybvad Bek, vores indenrigs- og boligminister, kommer til Verdenskortet i Klejtrup for at fortælle os om hans syn på udviklingen i landdistrikterne, og vi ser frem til at streame konferencen til de forskellige mødesteder rundt om i kommunen, hvorfra borgerne kan deltage.
 

National, kommunal og lokal

Konferencen har en særlig national vinkel på landdistriktsudvikling takket være ministerens deltagelse, men også et kommunalt præg gennem oplæg fra formænd for tre politiske udvalg: Landdistriktsudvalget, Social- og Sundhedsudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget.

 

Endelig er den helt lokale vinkel også repræsenteret gennem en række gode videoeksempler på, hvordan man lokalt kan skabe udvikling i sit lokalområde. Alt dette kan man opleve ved at tilmelde sig konferencen på Viborger.dk senest den 6. maj.

Yderligere oplysninger

Mette Nielsen, formand for Landdistriktsudvalget
Tlf. 61 37 29 28, mail: mxn@viborg.dk

Susanne Bendtsen, Borgerguide
Tlf. 87 87 88 03, mail: sb9@viborg.dk