You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Bliv frivillig i naturen

Holder du af at være udenfor, er der flere muligheder for at gøre et stykke frivilligt arbejde i naturen.

Viborg Naturpark udvikler sig, når vi arbejder sammen

Er du frisk på at blive frivillig i naturen, er Viborg Naturpark en mulighed.

Har du eller din forening, organisation mv. en idé, som I gerne vil bruge naturparkens netværk til at realisere, så vil vi altid gerne hjælpe jer.

Kontakt Hanne Døssing Hornum, tlf. 87 87 55 05, mail: naturpark@viborg.dk

Besøg Viborg Naturpark's hjemmeside

Bliv frivillig i en af børneskovene

I Viborg Kommune er der 6 børneskove og du kan blive frivillig i din lokale børneskov eller i alle børneskovene alt efter, hvad du har lyst til. Du kan for eksempel være praktisk hjælp ved arrangementer, skattejagter, eller selv stå for dine egne aktiviteter og lave det i børneskoven, du brænder for. Det kan fx være mad over bål, fysisk aktivitet, mindfulness eller naturformidling.

Læs mere om børneskovene på Sundhedscentrets hjemmeside.

Er du interesseret i at høre mere, kan du helt uforpligtende ringe til projektleder for børneskovene: Dennis Krogsdal Madsen på tlf. 93 59 80 59.

Bliv frivillig i Naturens Rige

En række foreninger i Viborg Kommune er med i Naturens Rige-netværket, der udover ugentlige aktiviteter, arrangerer 2 årlige generationsmøder. Et i foråret og et til jul. Formålet er at åbne deltagernes øjne for naturen og skabe gode naturoplevelser.

Som frivillig kan du som enkeltperson være med til generationsmøderne som praktisk hjælp eller selv stå for aktiviteter på dagen, hvis du har lyst. Er du med i en blå/grøn forening, så kan foreningen også være med i Naturens Rige-netværket.

Læs mere om Naturens Rige netværket på Sundhedscentrets hjemmeside.

Er du interesseret i at høre mere, kan du helt uforpligtende ringe til projektleder for Naturens Rige: Dennis Krogsdal Madsen på tlf. 93 59 80 59.