You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Bliv frivillig på sundhedsområdet

På sundhedsområdet er der brug for frivillige på flere forskellige områder. Du kan gøre en forskel ved f.eks. at være frivillig instruktør, skubbe en kørestol, når vi er på tur, eller deltage som frivillig i forskellige projekter.

Frivillig indsats

Den frivillige indsats bygger på et respektfuldt og ligeværdigt samarbejde med det faste personale og andre frivillige. Du får mulighed for at yde en meningsfyldt indsats til gavn for andre mennesker, og du bruger dine evner og interesser til glæde for andre.

Sundhedsområdet har ofte brug for frivillige. Klik her og se, hvilke områder der mangler frivillige på sundhedsområdet.

Frivillig i Aktivitet og Udvikling

Som frivillig skaber du værdi ved at hjælpe med forskellige opgaver. Har du lyst til at være frivillig i Aktivitet og Udvikling, er der flere måder at gribe det an på.

Du kan selv samle en gruppe og lave en aktivitet for, eller du kan give en hjælpende hånd med at skubbe en kørestol, når vi er på tur. Uanset i hvilket team, du vælger at gøre en indsats, vil der være medarbejdere, som har den koordinerende, vejledende og støttende funktion i forhold til de mange frivillige.

Hvis du vil være frivillig, skal du blot kontakte dit lokale team i Aktivitet og Udvikling.

Hvad giver det mig at være frivillig?

  • Skaber livsglæde
  • Skaber nye bekendtskaber
  • Giver gode oplevelser
  • Er en udgiftsneutral hobby

Kontakt

Anne-Grethe Nielsen

Frivillighedskoordinator

Tlf: 23 64 62 78