You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Vil du være frivillig ved en af vores kulturinstitutioner?

Hvolris Jernalderlandsby

Som frivillig på Hvolris Jernalderlandsby kan du bl.a. hjælpe med pasning af dyr (geder, får, høns) samt et væld af praktiske opgaver både i landsbyen og i museumsbygningen. Også uddeling af plakater og flyers i forbindelse med arrangementer, praktiske opgaver under levendegørelse f.eks. pasning af bueskydning, aktiviteter, madlavning, oprydning m.m.

Kontakt Hanne Sørensen, hs6@viborg.dk eller Berit Guldbrand, bfg@viborg.dk

Besøg Hvolris Jernalderlandsbys hjemmeside

Viborg Museum

Viborg Museums samlingsafdeling har tilknyttet et hold frivillige der hjælper med registrering af nye genstande og forbedret registrering af den eksisterende samling. Arbejdet består af rengøring, beskrivelser, fotografering, nummerering, opmåling, pakning og magasinering af museumsgenstande. Arbejdet er både praktiske opgaver med håndtering af genstande og arbejde i museets genstandsdatabase. 
Kontakt Margit Petersen, map@viborg.dk

Viborg Lokalhistoriske Arkiv er en afdeling af museet. På arkivet kan du som frivillig, hjælpe med at lægge gamle fotos på internettet, registrerer gamle papirer, samt hjælpe med at holde orden på læsesal og i magasin. 
Kontakt Dan Ersted Møller, dem@viborg.dk

Besøg Viborg Museums hjemmeside

 

Viborg Bibliotekerne

Biblioteket søger ikke frivillige på nuværende tidspunkt. Hold øje med siden her hvis du er interesseret, eller kontakt biblioteket.

Viborg Kunsthal

Viborg Kunsthal er byens udstillingssted for samtidskunst med skiftende udstillinger hver tredje måned. Kunne du have lyst til at være frivillig hos Viborg Kunsthal kan du bl.a. hjælpe til med at uddele flyers, være vært for vores residenter, som er på kunstnerophold ved Riddergade AIR og vise dem byen, tage dem med på ture eller invitere dem hjem til en kop kaffe. Man kan også være behjælpelig med forskellige praktiske opgaver i forbindelse med arrangementer på kunsthallen.

Hvis du er interesseret i at være frivillig ved Viborg Kunsthal, kan du kontakte Camilla Davidsen, kurator og formidler: cd4@viborg.dk eller telefon 8787 3220.

Besøg Viborg Kunsthals hjemmeside